27 agosto 2007

Géstió a Srebrenica per la compra del bestiar


Les Mares de Srebrenica reben les primeres donacions de Fotògrafs per la Pau i la Diputació

El fotògraf gironí Miquel Ruiz i el vicepresident de la Comissió de Cooperació Municipal, en representació de Fotògrafs per la Pau i la Diputació de Girona, respectivament, han viatjat a Srebrenica per entregar els primers 30.000 euros del projecte “Krava” (vaca en bosni) i 2.000 euros més per a l’Associació de Mares d’aquesta regió.

Els 30.000 euros entregats a les mares d’Srebrenica provenen d’aportacions de particulars i empresaris, en que la recaptació principal es va fer en una festa al Hotel Casa Fuster de Barcelona on un grup de persones del món de las relacions públiques i la publicitat varen aplegar mes de 500 personas per tal de recaptar fons per el projecte Krava, amb l’objectiu d’adquirir bestiar (vaques i ovelles) per ajudar a les famílies de la regió. En total, Fotògrafs per la Pau espera recollir fins a 60.000 euros per aquesta finalitat i el president de l’ONG va viatjar a Srebrenica per gestionar l’operació de compra.

L’acte d’entrega del bestiar a les Mares d’Srebrenica, així com d’ordinadors i material escolar, es farà efectiva el proper 22 de setembre.

En quan als 2.000 euros restants, es tracta d’una ajuda de la Diputació de Girona per a l’Associació de Mares d’aquesta regió. El diputat i vicepresident de la Comissió de Cooperació Municipal de la Corporació i el fotògraf Miquel Ruiz van aprofitar la seva estança a Srebrenica per reunir-se amb la presidenta de l’Associació de Mares i programar els actes del proper 22 de setembre.




























1 comentario:

Anónimo dijo...

Desde Fortià.

El blog ja comença a funcionar millor.
Llarga vida al blog i Fotògrafs per la Pau ( Aixó si, esperem que algun dia no calgui que hi hagi d'haver un Fotògrafs per la Pau, perqué voldrà dir que les injusticies s'hauran acabat)