18 agosto 2007

Els Ordinadors de la UDG

Finalment en Miquel i els arxius ja s’han trobat (18/08/07): aquí podeu veure el dia en que els ordinadors sortien de la Universitat de Girona.






Imma Monsò

No podem dir res mes que gracies a la Imma Monso per el seu article !!!


16 agosto 2007

Hola @migues i @mics,
Aqui podeu veure el procés d'embalatge dels ordinadors tan generosament donats per l'Universitat de Girona (UdG) per les escoles de Sbrenica i comarca en el parquing de casa. No ho digueu a ningú, però els ordinadors estan d'okupes en aquesta plaça de parquing (l'empresa ja ha autoritzat aquesta okupació...).
En els propers dies s'hi sumaran els ordinadors nous que hi aportarà la Diputació de Girona.
I si no passa res i tot va bé, el 22 de setembre s'estaran decarregan a Bòsnia.

PD: Quan el despitat d'en Miquel i els seus arxius es trobin, hi penjarem les fotos del dia en que amb ajuda dels amics de Fotògrafs per la Pau es van anar a recollir els PC's a l'Udg.
Girona, a 16 d'agost de 2007.


14 agosto 2007

DESPRÉS DEL ROTLLO EL Nº DE COMPTE

Més d'un i de dos haureu entrat en el blog per saber qui sóm i què fem. Si us manca més informació podeu trucar al nº 615 50 33 93 (Miquel Ruiz). Però si el que voleu és fer la vostra aportació en el Projecte Krava podeu fer una donació al nº de compte:

Comte corrent Caixa de Girona

2030 0052 51 3300022094

Projecte Krava 2007


Moltes gràcies per convertir els somnis en realitat

RESUM DE PREMSA

Aquí teniu una petita mostra d'articles i comentaris d'opinió que han anat apareixent a la premsa amb motiu de la presentació a Barcelona del projecte Krava 2007.







CONQUERI'M BARCELONA!



Moltes personalitats van ser presents i ens van donar suport en el projecte Krava que estem duent a terme, com el Molt Honorable President de la Generalitat Pascual Maragall i el cònsul general d'EEUU Todd Robinson una petita mostra de aquesta representacio la podem veure a la revista Hola!



Ja ens sap greu però hem arribat, hem vist i hem vençut. Barcelona és de Fotògrafs per la Pau. El lideratge portat per la Montse Turu i el seu grup d'amigues i amics van permetre fer possible un somni. Avui dia 14 d'agost s'han transferit en el compte corrent de l'associació Mares d'Srebrenica la xifra de 30.000 €.



Aquesta recaudació només va ser possible gràcies a la generositat de l'Hotel Casa Fuster i de tots els amics i amigues, relacions públiques i públic en general que amb les seves aportacions vàrem fer que un somni fos realitat. El ramat de vaques i ovelles sortides de Barcelona ja està camí de Srebrenica.













Moltes personalitats van ser presents i ens van donar suport en el projecte Krava que estem duent a terme, com el Molt Honorable President de la Generalitat Pascual Maragall i el cònsul general d'EEUU Todd Robinson una petita mostra de aquesta representacio la podem veure a la revista Hola!


A totes i a tots, en nom de les Mares de Srebrenica, Wala! (Gràcies)

VACANAL A CASTELLÓ D'EMPÚRIES

I què és una vacanal? No és res més que un projecte Krava amb un grapat d'amics disposats a fer festa i xerinola per tal de recollir diners per comprar, com no, vaques i ovelles. El resultat va ser una conferència, un sopar solidari, una festa, moltes samarretes venudes i com que sóm molt vergonyosos no confessarem la quantitat de gintònics solidaris que vàrem acabéssim a dalt de la gran Krava solidària a topos.

Exposició i presentació del projecte Krava als amics de Castelló a càrreg de l'Enric Matarrodona, periodista especialitzat en història de Bòsnia i soci de Fotògrafs per la Pau.



Com podeu veure, la nit solidària va ser un èxit. No cal que li tingueu en compte en el president de Fotògrafs per la Pau la seva actitut sobre la vaca

SANT JORDI 2007

Unes quantes imatges de la parada muntada el dia de Sant Jordi a Girona en motiu del projecte Krava. Hi podeu observar les noves samarretes i les chapes doncs per aconseguir pasta últimament ens em fet "chaperos" jejeje Vàrem suar de valent durant tot el dia, regalant dotzenes de roses, però com en tots els projectes i actes que duem a terme va valdre molt la pena. Prop de 1000 euros de calaix així ho justifiquen. A part, va ser un dia a on vam poder explicar a centenars de ciutadans de les comarques gironines el nou projecte de Fotògrafs per la pau.



L'emblema del projecte Krava va presidir en tot moment la parada



Oi que ens va quedar una parada ben xula? :D





Les possibilitats de col·laborar amb el projecte, com podeu observar a les imatges, eren àmplies i variades





Les samarretes i les chapes: les reines de la parada.

VIATGE A SREBRENICA AMB ELS "SOCIS" DE LA DIPUTACIÓ

Doncs bé, serà que SÍ. Finalment el llarg viatje planejat, discutit i enraonat és una realitat. Marxe'm a Bòsnia.

Si tot va bé, tant Fotògrafs per la Pau com el Vicepresident de la Diputació, Enric Vilert, i diputat de cultura, ens posarem en contacte a Sarajevo amb la presidència de l'Associació Mares de Srebrenica. En fí no és altre que arribar a una entesa per decidir quina serà la col·laboració entre Fotògrafs per la Pau, la Diputació de Girona i l'Associació Mares de Srebrenica.

Unes quantes imatges per il·lustrar alguna de les bases a on es durà a terme el projecte Krava i el projecte paral·lel d'ajuda a les escoles d'Srebrenica i comarques.



La destrucció de la guerra a la zona de Srebrenica encara avui dia és una realitat.



L'esperança de les Mares de Srebrenica és la d'omplir els estables improvisats amb les vaques del Projecte Krava (foto: estable construit amb materials de desús per una de les viudes d'Srebrenica)




Escoles d'Srebrenica-Zepa contruides de nou però sense cap possibilitat de subsistir sense l'ajuda europea.



Aquí tenim a en Miquel preguntan a una de les vaques de la zona què li sembla això de tenir que compartir d'aqui poc temps la cort amb unes noves amigues.



Una de les moltes viudes de la zona d'Srebrevica amb un posat d'esperança mentre escolta que possiblement, probablement, si la solidaritat de les comarques de Catalunya és una realitat, ella també tindrà una vaca que cuidar.



La llista dels morts i desaparaguts és tant llarga com la llista de les necessitats bàsiques de les famílies d'Srebrenica i Zepa.

PROJECTE KRAVA 07



Bé mainada, ja hi torne'm a ser! Tot i les nostres promeses de tenir el blog actualitzat, com sempre, el últim que queda per fer és el blog. Per tant, amb aquesta entrada i unes quantes més intentare'm posar-vos al dia dels projectes de Fotograp per la Pau.

Des de gener del 2007 este'm amb marxa amb el nou projecte Krava (vaca en català). Projecte que ens ha portat molt enfeinats però el qual ja es troba a la seva recta final. En primer lloc us presente'm el logo del projecte i continuare'm en les entrades següents amb les diferents fases que ha tingut i està tinguent el projecte.