14 agosto 2007

VIATGE A SREBRENICA AMB ELS "SOCIS" DE LA DIPUTACIÓ

Doncs bé, serà que SÍ. Finalment el llarg viatje planejat, discutit i enraonat és una realitat. Marxe'm a Bòsnia.

Si tot va bé, tant Fotògrafs per la Pau com el Vicepresident de la Diputació, Enric Vilert, i diputat de cultura, ens posarem en contacte a Sarajevo amb la presidència de l'Associació Mares de Srebrenica. En fí no és altre que arribar a una entesa per decidir quina serà la col·laboració entre Fotògrafs per la Pau, la Diputació de Girona i l'Associació Mares de Srebrenica.

Unes quantes imatges per il·lustrar alguna de les bases a on es durà a terme el projecte Krava i el projecte paral·lel d'ajuda a les escoles d'Srebrenica i comarques.



La destrucció de la guerra a la zona de Srebrenica encara avui dia és una realitat.



L'esperança de les Mares de Srebrenica és la d'omplir els estables improvisats amb les vaques del Projecte Krava (foto: estable construit amb materials de desús per una de les viudes d'Srebrenica)




Escoles d'Srebrenica-Zepa contruides de nou però sense cap possibilitat de subsistir sense l'ajuda europea.



Aquí tenim a en Miquel preguntan a una de les vaques de la zona què li sembla això de tenir que compartir d'aqui poc temps la cort amb unes noves amigues.



Una de les moltes viudes de la zona d'Srebrevica amb un posat d'esperança mentre escolta que possiblement, probablement, si la solidaritat de les comarques de Catalunya és una realitat, ella també tindrà una vaca que cuidar.



La llista dels morts i desaparaguts és tant llarga com la llista de les necessitats bàsiques de les famílies d'Srebrenica i Zepa.

No hay comentarios: